FirmaDedektifi.net Yayın Hayatına Başladı

1

LinkedIn'de 6 Haziran 2022'de Çalışanına Değer Veren Firmalar sayfası ile başladığımız yolculuğumuz 31 Aralık 2022 tarihinde, yılın son gününde, yeni bir takım başarılara ulaşmak adına FirmaDedektifi.net alanadıyla devam etmektedir. Yaklaşık 7 aylık bu süreçte LinkedIn üzerindeki sayfamız 27.000'den fazla takipçi ile #insanasaygı anlayışı ile hareket eden firmaları gün yüzüne çıkarmaktadır. Bunun yanısıra yenilerde açmış olduğumuz şİrKet şİKayet sayfamız ise Çalışanına Değer Veren Firmalar 'ın tam aksine hakkında şikayet olan sayfalara yer vereceğimiz yeni gözbebeğimizdir.

Firma Dedektifi
Firma Dedektifi

 

Bu yeni blog sitemizle birlikte bazı değişiklikler de yapmak istedik ve yeni yılla birlikte bunları da hayata geçireceğiz:

 

  • Önceden Instagram ve Telegram üzerinden aldığımız paylaşım isteklerini artık Google Forms üzerinden alacağız. Böylece hiçbir paylaşım isteği atlanmamış olacak. Bahsettiğimiz Firma Bildirim Formu'na ulaşmak için tıklayınız.
  • Patreon sisteminde kendimize bir hesap oluşturduk ve bu katlanarak büyüyen; her geçen gün daha fazla işçiye ve işverene ulaşan hareketimize bir nebze katkıda bulunmak isteyenler de olur düşüncesi ile hareket ettik. Buraya da linkimizi bırakalım.
  • LinkedIn, Instagram ve Telegram'da olan sayfalarımızı yine daha fazla kişiye erişmek adına tüm sosyal medyalara yaymaya karar verdik.
  • Ekibimize katılmak isteyen gönüllü arkadaşlarımız olursa onlara şans vermek istiyoruz. Bize kahve ısmarlayanlar olursa onlardan gelecek performanslara göre biz de gönüllü dedektiflerimize kahve ısmarlamak isteriz tabii ki.
  • Fırsat buldukça bu blog sitesinde de paylaşımlar yapılacaktır. Belki sosyal medya hesaplarımızda yaptığımız tüm paylaşımları burada da yapabiliriz. 

Sizlerin bizlere farklı önerileri, eleştirileri ve şikayetleri varsa üstte linkini paylaştığım Firma Bildirim Formu'ndan veya firmadedektifi@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Her şey gönlünüzce olsun; şikayetleriniz az, memnuniyetleriniz fazlaca olsun. :)


Kategoriler

Yorum Gönder

1Yorumlar
Yorum Gönder