Avixa, Çalışanlarını Enflasyona Ezdirmiyor

0

 #ÇalışanınaDeğerVerenFirmalar'da bugün:


Firmanın Adı

Avixa İlaç

Firmanın Adresi

Esenler / İSTANBUL

Firma Hakkında Bilgiler

Avixa İlaç, sektördeki faaliyetine 1981 yılında Avkan Eczanesi’nin ve birkaç yıl sonra yine Gaziantep’te kimyasal hammadde üreten bir tesisin kurulumu ile başlamıştır. Takip eden yıllarda İstanbul’da kurulan eczane, ecza deposu ve ilaç firması ile faaliyetlerine devam ederek, önümüzdeki dönemlerde hedeflerini arttırarak yurt içi ve yurt dışında mevcudiyetini sürdürecek bir firmadır.

Firmadaki Çalışan Sayısı


 



💸 Sahada çalışan ekiplerine ortalama %72 oranında maaş zammı, %92 oranında prim artışı ve yemek kart ücretlerine de %100 ile %133 oranları arasında değişen artışlar uygulanmıştır.


#avixailaç #avixa #maaşzammı #primartışı #yemekkartları #enflasyon #bestplacestowork #greatplacetowork #iyifirmalar #çalışılacakfirmalar #iyifirma #insanasaygı #insanadeğer #çalışanasaygı #çalışanadeğer #hediyekutusu #yılbaşıhediyesi #maaşpromosyonu #bankapromosyonu #promosyonödemesi #esnekçalışma #hibritçalışma 

 

Sizler de bize firmalar hakkında bilgiler vermek istiyorsanız buraya tıklayarak Firma Bildirim Formu'na erişebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)