Durak Tekstil'de Dur Durak Yok!

0

 #ÇalışanınaDeğerVerenFirmalar'da bugün:


Firmanın Adı

Durak Tekstil

Firmanın Adresi

Yıldırım / BURSA

Firma Hakkında Bilgiler

Durak Tekstil'in 1972 yılından beri hiç durmadan genişleyen ürün yelpazesinde; yüksek kaliteli hammaddelerin ileri teknoloji ve engin deneyimle işlenmesiyle üretilen yüksek kaliteli ürünler bulunur. Firma, tüm dünyada nakış ve konfeksiyon ile uğraşan profesyonellere talep ettikleri ürünü zamanında ve istenilen kalitede sağlayarak, müşterilerinin üretim gücüne güç katmayı hedefler. Dünyanın 4 kıtasına yayılmış firma ve temsilciliklerle ürünleri tüm dünyaya pazarlıyor Durak Tekstil. Bugün Almanya, Avusturya, İspanya, Polonya, İsviçre, Sırbistan, Tunus, Fas, Malezya, Rusya, Romanya, Ukrayna, Çin, Hong Kong ve Singapur’da faaliyet gösteren temsilcilikleri ve tercih edilen, Durak Markaları ile dünyanın önde gelen firmalarından biri.

Firmadaki Çalışan Sayısı

350

 








💓 Şirket, 50. yılını tüm çalışanların katıldığı "Durak Tekstil 50. Yıl Etkinliği"nde kutladı. 15, 20, 25 ve 30 yılını dolduran Durak Tekstil ailesi üyelerine plaket takdim edilirken, gecenin anısına tüm çalışanlara da altın hediye edildi. 

 

Tebrikler Durak Tekstil, sektöre ve diğer firmalara örnek olması dileğiyle. Nice 50 yaşlara dileklerimizi de iletiyoruz sizlere...

 

#DurakTekstil #etkinlik #bestplacestowork #greatplacetowork #iyifirmalar #çalışılacakfirmalar #iyifirma #insanasaygı #insanadeğer #çalışanasaygı #çalışanadeğer #hediyekutusu #yılbaşıhediyesi #maaşpromosyonu #bankapromosyonu #promosyonödemesi #esnekçalışma #hibritçalışma 

 

Sizler de bize firmalar hakkında bilgiler vermek istiyorsanız buraya tıklayarak Firma Bildirim Formu'na erişebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)