Era RF'den Tüm Çalışanlarına Hediye Yağmuru

0

 #ÇalışanınaDeğerVerenFirmalar'da bugün:


Firmanın Adı

Era Instruments

Firmanın Adresi

Pendik / İSTANBUL

Firma Hakkında Bilgiler

ERA RF Technologies haberleşme, elektronik harp ve test/ölçüm sektörlerinde çözümler üreten bir ArGe firmasıdır. Türk savunma sanayisinin ana entegratörlerine alt-yüklenici olarak ArGe hizmetleri sunan firma, Nisan 2016’da TÜBİTAK desteği ile Teknopark İstanbul’da kurulmuştur.

Başlıca yetenekleri arasında yüksek performanslı RF/MW donanım tasarımı, antenden bitlere - bitlerden antene alıcı-vericilerin geliştirilmesi, frekans sentezleyici tasarımı, sayısallaştırma ve dijital sinyal işleme yer almaktadır.

Firmadaki Çalışan Sayısı

32

 




🎄 Yılbaşı geçti evet ama haberleri gelmeye devam ediyor. Era RF Technologies firması tüm çalışanlarına üstteki gibi bir kutu ve çekilişle de tüm çalışanlarına çıkma ihtimali olan çekilişli hediyeler hazırlamış.

 

Tebrikler Era RF Technologies, sektöre ve diğer firmalara örnek olması dileğiyle...


#erarftechnologies #erainstruments #erarf #bestplacestowork #greatplacetowork #iyifirmalar #çalışılacakfirmalar #iyifirma #insanasaygı #insanadeğer #çalışanasaygı #çalışanadeğer #hediyekutusu #yılbaşıhediyesi #maaşpromosyonu #bankapromosyonu #promosyonödemesi #esnekçalışma #hibritçalışma 

 

Sizler de bize firmalar hakkında bilgiler vermek istiyorsanız buraya tıklayarak Firma Bildirim Formu'na erişebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)