MB Investment Yatırım'dan Çalışanlarına Hediye Kutuları

0

 #ÇalışanınaDeğerVerenFirmalar'da bugün:

Firmanın Adı

MB Investment Yatırım ve Danışmanlık

Firmanın Adresi

Merkez / UŞAK

Firma Hakkında Bilgiler

MB Investment Yatırım Ve Danışmanlık bilginin paylaştıkça çoğalacağına, daha etkin hale geleceği gerçeğine ve bu paylaşıma katkıda bulunmayı kendine görev bilen genç ve dinamik bir firma. Yeni iş fikirleri ve iş geliştirme projeleri üretmeyi alışkanlık edinmiş genç, yenilikçi ve dinamik bir kadroya sahip olan firma 2020 yılında kurulmuştur. Avrupa'da danışmanlık faaliyetlerini yürüten firma, şimdi seçkin personeli ile Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan firmalara İhracat Danışmanlığı ve Uluslararası İş Geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.

Firmadaki Çalışan Sayısı

20

 



 

Firma tüm çalışanlarına yılbaşı dolayısı ile sürpriz hediye kutuları hazırlayarak motivasyonlarını artırmayı hedeflemiş.


#mbinvestment #mbyatırım #bestplacestowork #greatplacetowork #iyifirmalar #çalışılacakfirmalar #iyifirma #insanasaygı #insanadeğer #çalışanasaygı #çalışanadeğer #hediyekutusu #yılbaşıhediyesi #maaşpromosyonu #bankapromosyonu #promosyonödemesi #esnekçalışma #hibritçalışma 

 

Sizler de bize firmalar hakkında bilgiler vermek istiyorsanız buraya tıklayarak Firma Bildirim Formu'na erişebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)