Yolcu360'ta Çalışmak...

0

 #ÇalışanınaDeğerVerenFirmalar'da bugün:


Firmanın Adı

Yolcu360

Firmanın Adresi

Üsküdar / İSTANBUL

Firma Hakkında Bilgiler

Yolcu360, 60'tan fazla çalışana sahip (Misafir merkezi tarafında 100'den fazla ama bunu söylemeye gerek yok) bir teknoloji firmasıdır. Araç kiralamak isteyen "misafirler" ile araç kiralama firmalarını buluşturan bir pazar yerine sahiptir. Her şeyden önce amacı koşulsuz misafir mutluluğunu sağlamaktır ki müşterilerine "müşteri" adıyla değil "misafir" olarak yaklaşır ve buna göre davranır. Son dakikaya kadar ücretsiz iptal/iade, 7/24 ulaşılabilir misafir merkezi (çağrı merkezi) ve daha pek çok özellik ile kendisini tercih etmiş misafirlerinin mutluluğu için her şeyi yapmaya özen gösterir. Dönemsel kampanyalar ve normal fiyatlarıyla da misafirlerine en uygun fiyatları sunmayı amaçlar. Bunlar şirketin misafirlerine sunduğu imkanlar.

Yolcu360 aynı zamanda çalışan mutluluğunun başarının anahtarı olduğunun farkında olan bir yapıya sahiptir. Çalışanlarına gerekli olan ne olursa olsun onu sunmaya çalışır. Great Place To Work ödülüne sahip teknoloji şirketlerinden bir tanesidir.

Firmadaki Çalışan Sayısı

60

 



👷 Great Place to Work ödüllü bir firma.

😋 Yemek ücretleri Burger King'in Whopper menüsüne endeksli olarak ayarlanıyor.

🏡 Kalıcı olarak uzaktan çalışıyorlar.

㍶ Kişisel online eğitim destekleri sunuyorlar.

🎂 Doğum günü olan çalışanlar o gün izinli oluyor.

🥅 İnternet faturası desteği sunuyorlar.

🙋 Yılda en az 4 defa şirket etkinlikleri düzenleniyor.

🧧 Bayramlarda hediye çeki veriliyor.

💕 Çalışan herkes esasında şirketin bir ortağı oluyor, hisse veriliyor.

💪 Tamamlayıcı sağlık sigortası desteği veriliyor.


Tebrikler Yolcu360, sektöre ve diğer firmalara örnek olması dileğiyle...


#Yolcu360 #hediyeçeki #doğumgünüizni #faturadesteği #sağlıksigortası #WhopperMenü #bestplacestowork #greatplacetowork #iyifirmalar #çalışılacakfirmalar #iyifirma #insanasaygı #insanadeğer #çalışanasaygı #çalışanadeğer #hediyekutusu #yılbaşıhediyesi #maaşpromosyonu #bankapromosyonu #promosyonödemesi #esnekçalışma #hibritçalışma 

 

Sizler de bize firmalar hakkında bilgiler vermek istiyorsanız buraya tıklayarak Firma Bildirim Formu'na erişebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)