İşi Ehline Teslim Etmemenin Kötü Sonucu

0

Şimdi sizlerle bir video paylaşacağız. Videonun veya bu yazının siyasî bir amacı yoktur. Bizim tek derdimiz var iş hayatının daha iyi şartlara yükseltilmesi.




"Kemal KILIÇDAROĞLU'nun Büyük Hatası" başlığıyla YouTube kanalımıza yüklediğimiz videodaki büyük hata işin ehilleri tarafından ortaya çıkarıldı. Kemal KILIÇDAROĞLU'nun paylaştığı CHP 100. yıl videosunda, Kıbrıs'taki Türk Mücahitler olarak gösterilen kişilerin, o dönem Türk bayrağını ele geçiren terör örgütü EOKA'cılar olduğu ortaya çıktı.


Burada değinmek istediğimiz nokta şu. Bir işi muhakkak daha ucuza yapan birilerini bulabilirsiniz. Ama o bulduğunuz kişiler eğer işin ehli değilse en önemli projelerinizi mahvedebilir. Bir de bu hatayı siz değil de başkaları, müşterileriniz fark ederse düştüğünüz o acı durumun tarifi yoktur herhalde.


Bu sadece ucuz iş gücünün sonucu da olmayabilir. Yine benzer mantıkla yönetilen firmalarda çokça görülen 2 hatta daha fazla kişilik bir işi tek kişiye yaptırma durumunun sonucu da üstte bahsettiğimiz şekilde felaketle sonuçlanabilir. İki kişilik işi bir kişiye yaptırmaya çalışırsanız o bir kişinin yaptığı işten de tam performans alamazsınız.


Üstteki videodaki gibi hatalar belki bir özürle kapatılır sonra o grafik tasarımcının işine son verilir ve kısa zamanda konu kapanır ama ya büyük bir işte işi ehline teslim etmeme sebebiyle kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğunuz paralar söz konusu olursa o zaman durum ne olacak?


O yüzden sayın işverenler; değerli insan kaynakları uzmanları;

Bir an önce işi ehline teslim etmeyi öğrenin lütfen! Bu size çokça para, zaman ve itibar kaybettirmeden bunu hayata geçirin!

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)